GREENTECH BIOTECHNOLOGY

ORTHOFLEX FORTE®

ÜRÜNLER
AÇIKLAMALAR

ORTHOFLEX Forte®, Avrupa Direktifi 93/42/EE'ye uygun, CE işaretli tıbbi cihaz, yüksek kaliteli bileşenler içeren bir sistem olarak sertifikalandırılmış İyi Üretim Uygulaması (GMP) ve ISO13485'e göre üretilmiştir.

 

ORTHOFLEX Forte® enjeksiyonlarını kullanarak sorumlu olun, kendinize saygı gösterin ve kıkırdağın bozulmasını önleyin.

 

ORTHOFLEX Forte®'yi müdahalelere ve psiko-duygusal travmaya yol açabilecek cerrahi komplikasyonları önlemek için kullandığınız için teşekkür ederiz.

 

ORTHOFLEX Forte® nedir?

ORTHOFLEX Forte®, osteoartrit tedavisinde eklem içine uygulanacak ve eklem fonksiyonunun iyileşmesine yol açan, kullanıma hazır steril bir şırıngada sunulan 30 mg/2 ml hyaluronik asit içeren enjekte edilebilir bir viskoz elastik solüsyondur.

 

ORTHOFLEX Forte®, osteoartritte (OA) güvenli, etkili ve köklü bir tedavi olan ve etkilenen sinovyal eklem içine hyaluronik asit bazlı bir solüsyonun enjekte edilmesini içeren bir viskosuplementasyon ürünüdür.

 

Eklemlerde, doğal hyaluronik asidin aşağıdakiler de dahil olmak üzere çeşitli işlevleri vardır:

 

• Yağlama. Hyaluronik asit, suya iyi bağlanır ve viskoz, jöle benzeri bir sıvı üretir. Bu viskoz sıvı, yağlama sağlar ve aynı zamanda eklemde bir yastık görevi görür.

• Kıkırdak ve kemik büyümesi. Hyaluronik asit, eklem kıkırdağının ve kemiğin büyümesine ve gelişmesine yardımcı olur.

 

Enflamasyonu azaltmak. Hyaluronik asit, yaralanma veya doku dejenerasyonundan kaynaklanan eklem iltihabı ve ağrının azaltılmasında önemli bir rol oynar.

ORTHOFLEX Forte® ile tedavi endikasyonları nelerdir?

ORTHOFLEX Forte®, kıkırdakta ilerleyici bir bozulma ve kemik deformasyonu ile karakterize, diz ağrısı, sertlik, eklem kısıtlı hareketliliği, çatlak, şişme gibi semptomlar gösteren bir eklem hastalığı olan osteoartritte endikedir.

ORTHOFLEX Forte®, insan diz ekleminde viskoz elastik bir takviye veya sinovyal sıvının yerini almak için endikedir.

ORTHOFLEX Forte® diz osteoartritinin semptomatik tedavisi için endikedir. Ürünün eylemleri yağlama ve mekanik destektir.

 

ORTHOFLEX Forte® tedavisinin etkileri nelerdir?

ORTHOFLEX Forte® analjezik, antiinflamatuar, antioksidan ve kondroprotektif etkilere sahiptir, proteoglikan, kollajen ve hyaluronik asit sentezini uyarır ve kıkırdaklı kalıntıların tahliyesini kolaylaştırır.

 

Eklem yüzeyleri birbirine sürtündüğünde, sinovyal sıvıdan gelen hyaluronik asit molekülleri bir kayganlaştırıcı görevi görerek eklem yüzeylerini mekanik olarak hasar görmekten korur.

Eklem yükleme basıncı altında, hyaluronik asit bir amortisör görevi görür, böylece kıkırdağı kompresyon travmasına karşı korur.


ÜRÜN TALEP FORMU
 

Ürün:

Kompozisyon:

Gösterge:

Konsantrasyon:

Tedavi:

Molekül ağırlığı:

Etki:

Ambalajlama:

Sterilizasyon:

Raf ömrü:

Depolamak:

ORTHOFLEX Forte®

Hyaluronic acid

Osteoarthritis

30mg/2ml

1- 3 injections, OA =level 1 and 2 2.4- 2.9

MilDa

Yağlama, kıkırdak ve kemik büyümesi, iltihabı azaltma

Tıbbi blister otoklavda 2 ml önceden doldurulmuş şırınga

Otoklav

2 yıl

+2°C ile +25°C arasında