GREENTECH BIOTECHNOLOGY

CUREARTH - NEM +

ÜRÜNLER
AÇIKLAMALAR

DOUBLE FORMÜLASYON 
-Yumurta Kabuğu Zarı (%90) - 300 mg
(Yumurta kabuğu zarından gelen toplam protein 270 mg)
-Harpagophytum procumbens - 100 mg-(Şeytan Pençesi) 
-Akgünlük Ekstresi - 75 mg- (Boswellia Serrata)
-D3 Vitamini – 0,01 mg
-K2 Vitamini - 0,012 mg
-Mikrokristalin Selüloz – 500 mg 
-PVP K30 – 50 mg
-Magnezyum Streat – 90 mg
-Slikon Dioksit – 10 mg
 

BiovaFlex® patenti Biova şirketine ait Hydro5™ işlemi kullanılarak geliştirilmiş olan nutrasötik nitelikte bir içeriktir. 

Biova Şirketi, yumurta kabuğu ile zarını birbirinden verimli bir şekilde ayırmak için patentli bir yöntem geliştirerek ,      işleminden geçirilerek suda çözülebilen toz haline getirilmektedir.

I ve V tipi kolajen, elastin, glukozamin sülfat, kondroitin sülfat ve amino asitlere benzer besin öğeleri bakımından zengindir. 

Türkiye’de 8 üniversite hastanesinde, 166 hasta üzerinde yapılan çift körlü, plasebo kontrollü bilimsel araştırma sonucunda doğal YKZ ‘ın 7-10 günlük tedavi sonrasında kireçlenme tedavisinde ağrı ve tutukluğu %40 oranında azalttığı görülmüştür. 

Bir diğer klinik çalışmadan, yumurta kabuğu zarının 30 gün boyunca YKZ verilmesi sonucunda genel ağrıların % 70’den fazla azaldığı belirtmiştir. 

YKZ’ının, kireçlenme denilen dönemde yıpranma sürecini yavaşlattığı  ve kireçlenme nedeniyle oluşan iltihabı baskılama özelliği bulunmaktadır. Bu baskılama işlemini ise hiçbir hücreye zarar vermeden yaptığı görüldü”.


ÜRÜN TALEP FORMU