GREENTECH BIOTECHNOLOGY

Arthrex PowerPick®

ÜRÜNLER
AÇIKLAMALAR

PowerPick shaver makinesi sistemini kullanarak kemik ve kıkırdak stimülasyonu prosedürlerini gerçekleştirmek için hızlı ve kolay bir yöntem sağlar.  PowerPick cihazı 4 mm delme derinliğine ve PowerPick XL cihazı 6 mm delme derinliğine sahiptir.  XL cihazının ek 2 mm derinliği, matkap ucunun dikey olarak konumlandırılmasının zor olduğu durumlarda subkondral kemiğe yeterli penetrasyona izin verir.

PowerPick aletleri, BioCartilage® takviyesinden önce diz, ayak bileği veya omuz içindeki mikrodelme lezyonları dahil olmak üzere birçok uygulamaya sahiptir;  kanayan bir kemik yatağı oluşturmak için bir ACL onarımı için femoral çentik ayak izinin mikrodelinmesi;  ve otolog biyolojiklerin onarım ortamına akmasına izin vermek için kemik iliği delikleri oluşturmak için kullanılır. 

 

PowerPick aletleri, lazer işaretinin kılıf ucundan 5 mm uzaktaki distal kenarını kılavuz olarak kullanarak osteokondral defektleri ölçmek için de idealdir.


ACL rekonstrüksiyonu için anteromedial over-the-top tekniği kullanıldığında, femoral çentik veya ayak izi içindeki tünel konumunu işaretlemek için matkap ucunun kullanılması başka bir yararlı uygulamadır.  
 

2 mm genişliğindeki lazer işareti kullanılarak, kılıfın ucu üst konuma getirilerek medial portal üzerinden yaklaşık tünel konumu belirlenebilir.  
Lazer işaretinin kılıfın ucundan 7 mm uzaklıkta olan proksimal kenarı, tek demetli ACL tekniğinde 10 mm'lik bir tünelin merkezine referans vermek için kullanılır.


ÜRÜN TALEP FORMU